вторник, 19 января 2016 г.

Гарбузовий крем-суп



     Часом не хочеться йти на кухню, але варто лише почати. Це як з танцями - трошки голосніше, і тіло саме рухається в такт  











      В нагріту ароматну оливкову олію відправляємо мускатний горіх, імбир, зовсім трішки кардамону, кориці, коріандр, зіру, трішки асафетиди. За пів хвилинки відправляємо порізані кубиками життєрадісну моркву, трохи картоплі для кремової консистенції, солодкий яскравий гарбуз, корінці селери і петрушки. Додати води так, щоб накривала всі овочі. Сіль за смаком! ( приблизно 1 ст.л. на літр, але якщо любите не сильно солоне, почати з половинної дози, а потім досолити).


      Під кришкою аромати змішуються, смак стає однорідним і дуже насиченим.





    Тим'ян, обов'язково тим'ян....ммммм..... :) :) :)






    " Вжииииииииик!!"- говорить блендер, кілька ст.ложок вершків, трохи ( 1-3 ч.л.) сушеної солодкої паприки для яскравого кольору теж буде доречно ;) .





     Переливаємо в банячок, прогріваємо все разом. При подачі в тарілку додаємо зелень петрушки, обсмажений кунжут і насіння гарбуза....







От як можна було не хотіти готувати?😍😍

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий